Periode 1 Project van Gogh

We hebben de opdracht gekregen om een technische expositie te maken voor een schilderij van Van Gogh. 

Wij hebben het schilderij 'De hut' gekozen voor onze expositie stuk.

Wij hebben het schilderij met behulp van de lazersnijder uitegesneden in doorzichtig plastic. We hebben hierna het schilderij erop geschildered. We hebben met een lampje de zon gesimuleerd.

Project wapenbezit politie

De opdracht

Wij hebben van politie de opdracht gekregen om een oplossing te bedenken voor wapenbezit. 

AI op Sociale media

Een van onze oplossing was om een AI te maken die het internet kan afzoeken naar messen en wapens. Dit zorgt voor minder wapens op sociale media en hierdoor word wapenbezit uit de cultuur gedreven.

HEX chemicalien 

HEX chemicalien kunnnen mensen minder aggresief maken. HEX komt onderandere voor op het voorhoofd van baby's

Project Haltehulp Vervoersregio Amsterdam

Wij hebben van Vervoersregio Amsterdam de opdracht gekregen om haltes toegankelijk te maken voor doofblinde mensen. Wij hebben hiervoor onderzoek gedaan en zijn er achter gekomen dat er 3 problemen waren. Doofblinden konden niet bij de halte komen, ze konden geen tickets kopen voor de trein en er was geen manier om door te hebben welke trein aankwam

Wij hebben dit opgelost door een hoesje te maken die met een airtag kan weten of je voor een rood stoplicht staat. Hij gaat dan trillen en dat voel je dan. we hebben in dit hoesje ook een morse toetsenbord/motor om morse uit te zenden. Je kan hierdoor ook je telefoon functioneel gebruiken. 

Je kan dit hoesje in een speciale blindegeleidestok doen. Hierdoor kan je goed voelen wanneer het trilt en hoef je niet altijd je telefoon in je hand te hebben.